SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

TAŞOVA BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ÖZTÜRK MAZBATASINI ALDI

TAŞOVA BELEDİYE BAŞKANI BAYRAM ÖZTÜRK MAZBATASINI ALDI
Bu haber 06 Nisan 2019 - 11:09 'de eklendi ve 339 views kez görüntülendi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Taşova Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Bayram Öztürk, görevine başladı. İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını alan Öztürk için daha sonra belediye binası önünde tören düzenlendi.
Cenab-ı Allah inşallah bizleri makamın esiri yapmasın diyen Öztürk
“Makamlar çok tehlikeli ve şeytanı çoktur. Asıl olan makamlardan güç almak değil yaptığınız hizmetlerle makama güç katmaktır. Bizler beş yıllık çalışmalar neticesinde makamdan güç almadık, makamın esiri olmadık sadece beş yılımızı hizmet etmekle geçirdik. İnşallah bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından kurban kesilerek dua edilmesinden sonra Öztürk, belediye başkanlığı makamında göreve başladı.
Törene Amasya AK Parti Milletvekilleri Hasan Çilez, Levent Karahocagil, İl Başkanı Mehmet Ünek ,İlçe Başkanı Tekin Sobacı ve partililer katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA